Kakumäe, HARJUMAA

Koko ja laajuus:

Kakumäen niemi on ensimmäinen niemi Tallinnan länsipuolella, Koplin ja Kakumäen lahtien välissä..

Saavutettavuustahtitahtitahti

Kohde on helposti saavutettavissa kesät talvet ja perille pääsee myös Tallinnan keskustasta paikallisliikenteen bussilla. Parkkipaikalta niemen kärkeen vie useita polkuja, joita pääsääntöisesti kaikkia pitkin pääsee merenrantaan.

Linnut:

Lahdella lepäilee leutoina talvina koko joukko merisorsia ja joutsenia. Niemen pohjoisimmassa kärjessä voi staijata keväällä tai syksyllä, mutta staijipaikka on merenpinnan tasolla. Koplin lahden vesilinnut näkee paremmin, jos kävelee polkua P-paikan suuntaan.

Majoittuminen ja muut palvelut:

Tallinnan hotellit ja motellit, joissa valinnanvaraa riittää. 

Rakenteet:

Ajo-ohje:

Rocca al Maren kauppakeskittymästä lähdetään länteen seuraillen joko rantakatua tai länteen vievää maantietä, josta käännytään Kakumäen tielle. Tien päätepisteessä on kapea yksisuuntainen asuinkatu ja auto tulee jättää tien laitaan ennen tätä.

Lisätiedot:

Kohde on saavutettavissa vaikka päiväretkellä tallinnasta.

Paras aika havainnoida:

Kaikki vuodenajat

naytakartalla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s