UKK-FAQ

Mikä on Viron lintu- ja luontoretkiopas?

Viron lintu- ja luontoretkiopas on sivusto, jolla esitellään mielenkiintoisimpia Viron retkikohteita. Pääsääntöisesti jokaisella kohteella voi nähdä lintuihin ja luontoon, mutta myös kokea kulttuuriin ja historiaan liittyviä elämyksiä.

Kenelle Viron retkiopas on tehty?

Retkiopas on tehty pääasiassa suomalaisia lintu- ja luontoretkeilijöitä ajatellen. Toki kaikki kieltä taitavat muut vierailijat ovat tervetulleita. Osassa kohteista on myös pieni tiivis yhteenveto englannin kielellä.

Ketkä tekevät Viron retkipaikkaa?

Opas on tällä hetkellä kahden, Timo Nuorasen ja Timo Pettayn, Virossa aktiivisesti retkeilevän lintu- ja luontoharrastajan tuotos. Kuvia sivuille ovat antaneet käyttöön myös Risto Lammin-Soila, Petri Pietiläinen, Lauri Mäenpää, jne.

Voinko minä osallistua Viron retkioppaan tekemiseen?

Periaatteessa mikäli retkeilet tai matkailet ja tunnet kohteita ja haluat tehdä retkestäsi kuvallisen tai sanallisen kertomuksen olemme luonnollisesti kiinnostuneita asiasta. Voit ottaa yhteyttä esim. sähköpostilla retkiopas(at)gmail.com

Miten voin käyttää Viron retkipaikan sisältöä?

Kaikki aineisto mm. kuvat on tekijänoikeuksilla suojattu, mutta mikäli olet jostakin kiinnostunut, ota yhteyttä niin sovitaan asiasta tarkemmin.

Voiko retkiopasta saada painotuotteena?

KYLLÄ! Kesäkuussa 2021 ilmestyi myös painettu teos ”Viron retkiopas – Timo Nuoranen” jota voi ostaa täältä.