Retkelle

Retkitarjonta 2023

Lähde Viron retkioppaan mukana retkelle Viroon!

Tarjonnassa on seuraavia yleisöretkiä: (jokaisen retken kohdalta aukeaa tarkempi kuvaus retkestä!)

Linturetki Matsaluun 18.-23.4.2023 (5 yötä)

Lintu- ja kasviretki Sõrveen 31.5-4.6.2023 (4 yötä)

Kaikilla retkillä tutustutaan alueen linnustoon, paikallisiin lintukeskittymiin sekä perehdytään sen hetkiseen lintumuuttoon. Kevät ja kesäretkillä havainnoidaan myös kukkivia kasveja ja kämmeköiden kukinta-aikaan myös kämmeköitä. Retkillä saat hyvän kuvan myös alueen biotoopeista sekä mahdollisista muista kiikareiden eteen ilmestyvistä eläimistä, olitpa sitten valokuvaaja tai et! Osallistuminen ei vaadi lajituntemusta tai muuta osaamista vaan kaikki eteen tulevat lajit opetetaan tai opastetaan.

Tulossa syksyllä

Linturetki Matsaluun syyskuu (5yötä)

Metsä- ja sieniretki Poruniin (Itä-Viro) syyskuu (3 yötä)

Linturetki Sõrvee lokakuu (4 yötä)

Ilmoittaudu alla olevalla kaavakkeella retkelle. Viestikenttään kirjoita mille retkelle olet lähdössä tai esimerkiksi jos haluat että olemme sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse.

HUOM! Ilmoittauminen ei vielä sido lähtijää vaan se tapahtuu myöhemmin sähköpostilla, eikä ennakkomaksuja peritä. Kysy tarvittaessa myös varasijoja tai muita retkiajankohtia.


Lintu- ja luontoretket sekä kuvausmatkat Viroon 

Haluatko suomenkielisen oppaan retkelle mukaan Saarenmaalle tai vaikka Tallinnaan? Viron retkiopas on nyt myös mukana järjestämässä retkiä!

Matkakohteita ja vaihtoehtoja on monia. Luontoretki voidaan myös yhdistää kaupunkimatkan yhteyteen, esimerkiksi päiväretki Matsaluun jne.

Retkikohteita:

Retkioppaana toimii Timo Nuoranen –  yksi sivuston perustajista.

Kysy rohkeasti sähköpostilla tai puhelimitse.

retkiopas(at)gmail.com

+358 50 5423037